Reserveren
Project Stien

Restaurant Stien is op zoek naar de meest getalenteerde kunstenaar die werk maakt van Stien Eelsingh. Laat je uitdagen en doe mee met Project Stien!

Klim in het leven van Stien en van Staphorst, schilder jouw schilderij en lever het resultaat in bij Restaurant Stien. Iedereen mag meedoen. Geef je op voor 1 november 2019 door het formulier in te vullen.

Door onderstaand formulier in te vullen geef je aan dat je meedoet. We zullen je gegevens bewaren en ze gebruiken om je te benaderen met meer informatie. Bijvoorbeeld over de inleverdata. Afhankelijk van het aantal deelnemers en moment van inschrijven zullen de inleverdata bepaald worden. Jouw inzending wordt gefotografeerd en gebruikt op social media en onze website, uiteraard onder naamsvermelding.

Wat kun je winnen? Natuurlijk word je de béste Stien imitator en ontvang je een Stien beleving aan tafel. Behalve dat krijgen de schilderijen van de finalisten gedurende een bepaalde periode een plek in Restaurant Stien. De winnaar wint een eigen expositie in een expositieruimte, waar hij of zij het ingeleverde schilderij en/of meerdere schilderijen mag exposeren. Ook wordt er een geldprijs ter beschikking gesteld. Heb je vragen over het meedoen of de voorwaarden. Stuur een mail naar info@stien.nl

Opgeven

ik ga akkoord met de voorwaarden van het project Stien door in te schijven via dit formuiler. (Verplicht)