Reserveren
Maak je eigen impressie naar het werk van Stien.

Wie is Stien?
Stien Eelsingh was een kunstenares en heeft een uitgebreid oeuvre op haar naam staan. Ze betrok in de jaren ‘40 in Staphorst de ‘witte boerderij’ waarin nu Restaurant Stien huisvest. Stien werd benoemd en beroemd als de schilderes van Staphorst. Haar kenmerkende stijl ontwikkelde zich door de jaren heen.

Project Stien
Restaurant Stien daagt je uit om tot het uiterste gaan en de stijl van Stien te doorgronden. Klim in het leven van Stien en van Staphorst, verbeeld het beeld dat jij ervan hebt in de stijl van Stien.

Meedoen?
Iedereen die zich aangesproken voelt mag en kan meedoen! Jouw werk kan worden aangemeld via www.stien.nl

Privacy en deelname
Door het aanmelden via onze website zijn we in het bezit van jouw contactgegevens. Deze gegevens gebruiken we alleen voor het Project Stien en zullen we niet delen met derden. Na het project worden de contactgegevens niet bewaard. Na het aanmelden ontvang je een bevestiging van je deelname. Jouw werk wordt gefotografeerd en gedeeld op de website en op Facebook onder vermelding van jouw naam.

Wedstrijd
Via een publieksjury worden een aantal schilderijen geselecteerd (online stemmen). De schilders van deze werken brengen we graag samen met hun werk in beeld. Deze selectie wordt gedurende drie maanden geëxposeerd bij Stien. Tijdens de finaleperiode volgt er een nog te bepalen selectieprocedure van onder andere een vakjury.

Winnen
Natuurlijk word je dé Stien specialist en verdien je de nodige aandacht. Jij ontvangt een Stien-beleving en mag samen met iemand je laten verrassen aan tafel. Verder krijg je de gelegenheid om een maand te exposeren in Articum, kunst- en cultuursalon in Meppel. Jouw gewonnen werk krijgt gedurende drie maanden een prominente plek in Restaurant Stien. Daarnaast ontvang je een geldprijs.